Det mest spännande med recensioner är …

img_0619

Utspelar sig på landsbygden.

… att få veta vad just den läsaren har hittat i min berättelse.
Just nu får Hemma hos Bettan i snitt en recension om dagen, på bokbloggar, instagramkonton och i någon tidning. Jag googlar varje kväll på boktiteln och kastar mig över varenda länk som leder till en nytillkommen recension.
Det är så spännande att läsa vad just den personen har fastnat för och väljer att fokusera recensionsraderna på.
Någon tar upp att Hemma hos Bettan utspelar sig på landsbygden, någon gillar att berättarrösten i en feelgood-roman är man (Bettans kompis Matte), någon skriver att hon själv är mycket yngre än boken huvudpersoner men att det är som att besöka föräldrarnas ungdom.
Så, alla ni som recenserar, ni ska veta att jag läser era rader med minst lika stort intresse som ni har läst min bok. Jag suger i mig era uppskattande ord, begrundar era invändningar. Och tycker att det är så roligt varje gång någon av er hittat något i min bok som ingen annan hittills nämnt.
Tack!

6 reaktioner på ”Det mest spännande med recensioner är …

 1. Jag fastnade för hela boken,så fint skriven.Mycket minnen från 70 talet eftersom jag var ung då,igenkänningsfaktorn är hög.Härliga personer .Den är grymt bra helt enkelt.

  Gillad av 1 person

 2. Nu har jag läst ut Flickorna i speceriaffären på en dag ,sträckläst!Tack för dina böcker.Väntar på mer om Anna Lisa….Böckerna är så bra skrivna och jag vill ge dig högsta betyg för alla dina böcker.Mvh Pia

  Gillad av 1 person

  • Tack, snälla! Jag blir jätteglad över dina ord. Den fjärde och sista boken om Anna-Lisa kommer i oktober. Om du vill göra mig ännu gladare, tipsa alla du känner om mina böcker! Säg åt dem att köpa eller låna dem 🙂 De finns på bibliotek i nästan alla kommuner i landet. Önskar dig en skön lässommar! Eli

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.